ISPARTA / EĞİRDİR - Atatürk İlkokulu

Nis

2/B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Meral Çingir ile birlikte okul müdürümüz Aysun Güçlü' yü ziyaret ettiler.

Mrt

Sınıf öğretmenimiz Sevda Kara İnal öncülüğünde yürüttüğümüz eTwinning projemiz: "The Five Senses of Children"

Mrt

Orman Haftası kutlama programımız.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası etkinliklerimizden sinema gezimizi yaptık.

Ock

Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında Hitabet ve Güzel Konuşmaya yönelik Hikaye anlatımı yapıldı.

Ock

Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında Milli Sporcumuz Sümeyra ÇETİTÜRK ile söyleşi yapıldı.

Ock

Hareketli Yaşam ve Sağlıklı beslenme  konusunda sağlıklı besinlerle sabah kahvaltısı yapıldı.

Ock

Hareketli Yaşam ve Sportif etkinlikler konusunda tüm sınıflarda eş zamanlı basketbol kuralları anlatıldı.

Ock

Dönem sonu faaliyet planımız.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Kas

Filistin savaş mağdurları için velilerimizin desteği sayesinde gerçekleştirmiş olduğumuz kermese, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ARMUTOĞLU, Şube Müdürlerimiz Sayın Cemile Tuğçe ARSEVEN ÖZÇELİK, Sayın Şahin YÖRÜK, Okul Müdürlerimiz ve Akpınar Köyü Muhtarı Sayın Mustan ÖZDEMİR katıldılar. Katılım ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Ayrıca katılım gösterip emek veren tüm velilerimize minnet borçluyuz.

Ekm

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuzda Doğa Okulu temal etkinlikler düzenlenmiştir.

Ekm

Okulumuz 2023 / 2024 Eğitim Öğretim Yılı veli - öğretmen görüşme zamanları belirlenmiştir.

Eyl

İlimizde yürütülmekte olan ENGEP projesi kapsamında tüm sınıflarımız "Yeşil Sözleşme" imzaladılar.

Haz

Eğirdir Gençlik ve Spor Merkezi "Merkezim Her Yerde" Projesi kapsamında okulumuzda etkinlik düzenlemiştir.