ISPARTA / EĞİRDİR - Atatürk İlkokulu

Nisan Ayı Faaliyetlerinden Bu Nedir Etkinliği

2/B Sınıfı graffiti çalışmaları

Graffiti çalışmamız

Mısra Şiir Ezberleme video yarışması eserimiz.

2/B Sınıf Öğretmenimiz Meral Çingir ve öğrencilerinin "Anlat Bakalım" etkinliği

Şbt

Deyim ve atasözlerimizi resimle anlatma etkinliğimiz.

Şbt

2/B Sınıf Öğretmenimiz Meral ÇİNGİR ve öğrencileri "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi kapsamında Atasözü ve Deyimlerimizi drama ile anlattılar.

Dede Korkut okumaları

Hayvanların ayak izleri ile hayvanları eşleştirme etkinliği yapıldı.

Anlamını Bul etkinliği

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında önerilen Büyüteç kitabı etkileşimli şekilde sınıfta okunuldu. Kitabın son sayfasında olan görsel kartlarından  hazırlanıldı. Kartlarla yazı eşleştirme çalışması yapıldı. Bu şekilde çocuklarda yazı farkındalığı oluşturulmak amaclanildi.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi için pano, kitaplık ve afiş hazırlandı. Panoya etkileşimli şekilde sınıfta okunulan kitabın gorselleri asıldı .Kitaplığa projede önerilen kitaplık konuldu. Bu kitapları aileler eve götürüp etkilesimli sekilde okuyabilecekler.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Farklı Ama Aynı hikaye kitabı etkileşimli şekilde anlatıldı. Kitabın içindeki olası bilinmeyecek kelimelerin kartları hazırlanıldı ve o kelimelere gelinildiğinde çocuklara sorularak tahmin etmeleri istenildi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi - Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması

Ara

Anasınıfı öğrenci ve velilerimiz "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Ailemle Birlikte Okuyorum etkinliği düzenlediler.