ISPARTA / EĞİRDİR - Atatürk İlkokulu

eTwinning İyilik Kumbaram Projesi

İYİLİK KUMBARAM

Şbt

2019 yılında okulumuzda görev yapan Okul Müdürümüz Yalçın BOZOĞLU, "İyilik Kumbaram" etwinning projesini başarıyla yürütmüş ve proje sonunda kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. Okulumuza da kalite etiketi levhası verilmiştir.

May

İyilik Kumbaram Proje kurucuları Merve Çetinkaya ve Esin KARYAĞ Proje ortağı Yalçın BOZOĞLU'nu proje ortaklığından dolayı katılım belgesi ile ödüllendirdi.

May

"İyilik Kumbaram" eTwinning projesi kapsamında tüm proje ortaklarının katıldığı bayrak boyama etkinliği gerçekleştirildi.

"İyilik Kumbaram" eTwinning projesinin bu ayın konusu SABIR...

Bu kapsamdaana sınıfı öğrencilerinin sabretmeyi öğrenmeleri amacıyla sınıf öğretmenleri tarafından sabır kutuları hazırlandı ve içine bir sürpriz koyuldu. Öğrenciler bu kutuları açmadan bir hafta boyunca okula getirip götürecekler. Böylece sabretmeyi öğrenmiş olacaklar.

"İyilik Kumbaram" eTwinning projesinde bu ayın konusu SORUMLULUK

Bu kapsamda öğrencilerin sorumluluk kazanmaları için sorumluluk çantası hazırlandı. Bu çantayı öğrenciler her gün sırayla eve götürecekler, aileleri hatırlatmadan okula geri getirecekler. Sorumluluk duygusu kazanmış olacaklar.