ISPARTA / EĞİRDİR - Atatürk İlkokulu

EKO-OKUL PROGRAMI

EKO-OKUL GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ

May

Eko okullar programı kapsamında Nesli Tükenen ve Tükenmekte Olan Hayvanlar konulu pano hazırlandı.

Ock

Koordinatör öğretmenimiz rehberliğinde yüz yüze eğitim döneminde öğrencilerle birlikte yumurta kabuğundan çim adam etkinliği yapıldı.

Ock

Eko okul projesi kapsamında online yapılan canlı derste doğa ile ilgili "Doğayı Sev" şarkısı öğretildi ve söylendi.

Ock

Isparta ve Eğirdir yöresindeki endemik türler elektronik ortamda araştırıldı. Araştırma sonucu Isparta ve Eğirdir yöresinde yetişen bitkiler ve Eğirdir Gölü'nde yaşayan su ürünleri bilgileri öğrencilerle paylaşıldı.

Ock

Covid-19 pandemi döneminde öğrencilerimizin hijyenin önemini anlamaları amacıyla "Temizlik ve Hijyen"panosu oluşturuldu.

Ock

Eko tim öğrencilerimiz tarafından kahramanları hayvanlar olan özgün öyküler yazıldı.

Ock

Sokakta kalan kediler için kedi wvi tasarlandı ve okul bahçesine konuldu.

Ock

Eko-okullar projesi kapsamında geri dönüşüm için okulumuzun kolay erişilebilen yerlerine atık kağıt, plastik, cam ve pil kutuları yerleştirildi.